Logo nou_512x512px-01

CAFISSIMO mini

O colecție de espressoare moderne pe bază de capsule, cu design compact și culori care se mulează tuturor stilurilor, aducând o pată de culoare în orice încăpere în care aparatul este amplasat. Tchibo Cafissimo mini este pentru cei care savurează cafeaua, pentru persoanele inovatoare, mereu în pas cu moda. Designul minimalist completează cu succes experiența savuroasă a cafelei, desăvârșind-o cu plăcerea de a folosi un aparat mic, colorat și ușor de utilizat.

Classy white

Midnight black

Red

Logo nou_512x512px-01

CAFISSIMO easy

Prepararea unei cești perfecte de cafea acasă nu a fost niciodată atât de ușoară! Tchibo Cafissimo easy îmbină un sistem simplu de preparare cu un design modern și cele mai delicioase capsule de cafea Tchibo Cafissimo. Datorită celor trei trepte de presiune de preparare, cu o simplă apăsare de buton te poți bucura de cafeaua preferată, fie ca e un espresso perfect, un Caffè Crema sau o cafea lungă.

Red

Black

Gray

White

Logo nou_512x512px-01

CAFISSIMO easy - editii limitate

Curcuma

Blueberry

Rose

Vanilla

Petrol

Logo nou_512x512px-01

CAFISSIMO PURE

Datorită sistemului patentat pe trei nivele de presiune, fiecare cafea este pregătită la nivelul adecvat de presiune. Redus la forma sa cea mai pură, acest aparat Tchibo Cafissimo Pure este alegerea perfectă pentru orice bucătărie.

Black

White

Red

Logo nou_512x512px-01

CAFISSIMO milk

Aparat cafea pe bază de capsule pentru prepararea tuturor tipurilor de cafea: Espresso, Café Crema, Cafea Lungă
și a specialităților de cafea cu lapte: Cappuccino și Latte.

Mentă

Alb

Negru

Logo nou_512x512px-01

Capsulele de cafea TCHIBO CAFISSIMO

Beneficiile cafelei Tchibo Cafissimo

Diversitate în fiecare ceașcă

Datorită celor trei trepte de presiune de preparare, Tchibo Cafissimo este singurul sistem de capsule care poate prepara nu doar varietățile de espresso și caffè crema perfecte, dar și cafea lungă. Astfel, oricine poate obține rapid și simplu cafeaua preferată: