POVESTEA TCHIBO
1949
1955
1963
1973
1985
1991
1997
2004
2005
2009
2013
2016
2017
2018
Calitatea cafelei
În ultimii 70 de ani de aventură, Tchibo a fost în căutarea unor lucruri speciale care fac viața mai frumoasă și mai interesantă. Ne străduim să vă oferim calitate înaltă la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru punem în mişcare cunoştinţele şi pasiunea noastră.
Cafeaua Tchibo
Promisiunea noastră de calitate începe prin selectarea celor mai bune boabe, iar acest lucru este obligatoriu pentru toate persoanele implicate în procesul de producție: cultivare, achiziţie, transport, depozitare, prăjire, vânzare şi marketing. Pentru a asigura cele mai înalte niveluri de calitate începând cu ţările de origine, ne bazăm pe relaţii puternice şi pe termen lung cu furnizorii. Rămânem loiali filozofiei fondatorului nostru Max Herz, abordăm calea directă producând noi înşine o parte din cafeaua noastră.
Transport sigur
Boabele de cafea îşi încep călătoria imediat după ce acestea au fost culese şi procesate. Transportul cu grijă al cafelei noastre din ţările de origine către fabricile de producţie reprezintă o condiţie prealabilă importantă în ceea ce priveşte o aromă bună a cafelei.
De la cafea crudă, la cafea prăjită
Mai bine să prevenim decât să reparăm: înainte de prăjirea boabelor, Tchibo le supune unei verificări rapide. Degustătorii noştri de cafea testează mostre aleatorii conţinând cantităţi mici de cafea prăjită şi fiartă din fiecare transport pe care îl primim. Mostra le evidenţiază experţilor totul despre componenţa, aciditatea şi aroma cafelei. Acest lucru le permite experţilor noştri să evalueze fiecare transport şi să determine reţeta finală pentru produsul final. În afară de procesul de prăjire final, gustul diferitelor origini (recolta de boabe dintr-o anumită provincie) depinde de condiţiile climatice şi geografice din ţările în care sunt cultivate. Drept urmare, pentru gama de produse premium, Tchibo prăjeşte individual fiecare produs. Deşi acest lucru constituie un proces de prăjire mai complex, acesta permite boabelor să îşi evidenţieze respectivul caracter într-o manieră ideală. Fie că este vorba de cafea uşoară, aromată sau picantă, cafele selectate în mod special constituie amestecuri deosebite. Reţetele aferente unor astfel de amestecuri sunt revizuite în mod regulat pentru a asigura faptul că respectivii consumatori primesc aroma specifică mărcii la care aceştia se aşteaptă ca urmare a categoriei.
Bucurați-vă de o cafea perfect preparată
Câteva instrucțiuni vă vor ajuta să pregătiți o cafea de înaltă calitate acasă.