CALITATEA CAFELEI

În ultimii 70 de ani de aventură, Tchibo a fost în căutarea unor lucruri speciale care fac viața mai frumoasă și mai interesantă. Ne străduim să vă oferim calitate înaltă la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru punem în mişcare cunoştinţele şi pasiunea noastră.

Cafeaua Tchibo

Promisiunea noastră de calitate începe prin selectarea celor mai bune boabe, iar acest lucru este obligatoriu pentru toate persoanele implicate în procesul de producție: cultivare, achiziţie, transport, depozitare, prăjire, vânzare şi marketing. Pentru a asigura cele mai înalte niveluri de calitate începând cu ţările de origine, ne bazăm pe relaţii puternice şi pe termen lung cu furnizorii. Rămânem loiali filozofiei fondatorului nostru Max Herz, abordăm calea directă producând noi înşine o parte din cafeaua noastră.

Transport sigur

Boabele de cafea îşi încep călătoria imediat după ce acestea au fost culese şi procesate. Transportul cu grijă al cafelei noastre din ţările de origine către fabricile de producţie reprezintă o condiţie prealabilă importantă în ceea ce priveşte o aromă bună a cafelei.

De la cafea crudă, la cafea prăjită

Mai bine să prevenim decât să reparăm: înainte de prăjirea boabelor, Tchibo le supune unei verificări rapide. Degustătorii noştri de cafea testează mostre aleatorii conţinând cantităţi mici de cafea prăjită şi fiartă din fiecare transport pe care îl primim. Mostra le evidenţiază experţilor totul despre componenţa, aciditatea şi aroma cafelei. Acest lucru le permite experţilor noştri să evalueze fiecare transport şi să determine reţeta finală pentru produsul final.

Bucurați-vă de o cafea perfect preparată

Câteva instrucțiuni vă vor ajuta să pregătiți o cafea de înaltă calitate acasă.

Standardul de calitate în Tchibo

Ne străduim să oferim o calitate înaltă la un preț accesibil. Ne punem toată cunoștința și pasiunea în atingerea acestui obiectiv.

Furnizori aprobați și dovediți

Toate produsele Tchibo sunt supuse unui proces complet de revizuire a calității, supus testării de către laboratoare și parteneri externi independenți.