Espresso Milano Style este amestecul perfect, din cele mai bune boabe de cafea Tchibo, rafinat de procesul de prăjire specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul său fructat, cu note de ciocolată neagră, specific unui espresso din nordul Italiei, cu o cremă fină și catifelată.

Espresso Sicilia Style este amestecul perfect de boabe Tchibo Arabica și boabe Robusta de cea mai înaltă calitate, rafinat de procesul de prăjire intens specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul unui espresso din sudul Italiei, cu note puternic amarui, savoare deplină și o cremă fină și catifelată.
Caffè Crema Intense un amestec special și elegant creat de experții noștri pentru aparatele de cafea complet automate. Specialiștii noștri în prăjire selectează cu grijă boabele de cafea Arabica şi Robusta predominant din cele mai bune altitudini ale Americii Latine pentru a crea o specialitate modernă și rafinată printr-un proces de prăjire delicat, care dezvăluie caracterul intens al cafelei cu note subtile de ciocolată. Datorită cremei sale catifelate, cafeaua vă oferă momente de plăcere deosebite.
Obiceiurile tale de a-ţi bea cafeaua variază în funcție de starea ta de spirit şi de ambianță? Uneori preferi un latte spumos și fin iar alteori vrei o caffè crema aromată, poate completată cu un strop de lapte? Atunci Tchibo Variazione este alegerea perfectă! Fie că vrei o cafea simplă sau cu lapte, Tchibo Variazione are întotdeauna un gust plin şi aromat!