Cu o experiență de peste 35 de ani în producția de espressoare, experții Tchibo știu totul despre cafea. Tchibo le aduce acum oamenilor o experiență de cafea personalizată, prin intermediul espressoarelor complet automate. Experții noștri au conceput o armonie ideală de măcinare, cantitate de apă, temperatură și presiune pentru ca tu să te poți bucura de cea mai bună cafea, la fiecare ceașcă. Esperto 2 Milk este compact și modern, iar cu o simplă apăsare a unui buton, noul espressor prepară Espresso, Caffè Crema, Cappuccino, Latte macchiato și multe alte specialități de cafea cu lapte, din boabe de cafea proaspăt măcinate.

Cafea dublă, plăcere dublă: Esperto 2 Milk este de două ori mai distractiv datorită duzei duble de cafea ce poate prepara două cafele simultan. Indiferent dacă îți dorești să prepari Espresso sau Caffè Crema, fie una sau două cești… întotdeauna te bucuri de boabe de cafea proaspăt măcinate.

Gama Esperto beneficiază de un sistem de râșnire din oțel inoxidabil foarte silențios, o presiune a pompei de 19 bar și un design compact ce te ajută să economisești spațiu în bucătărie: doar 18cm lățime!

Cu sistemul integrat „One Touch Milk System” poți pregăti delicioase specialități de cafea cu lapte, cum ar fi cappuccino, latte macchiato și altele, la atingerea unui buton. Pur și simplu introduci lancea din oțel inoxidabil într-o cutie de lapte și gata:

Cappuccino: Ajustează elementul rotativ pentru reglarea consistenței spumei de lapte la setarea medie, apasă butonul pentru cappuccino și espressorul se ocupă de restul.

Latte macchiato: Ajustează elementul rotativ pentru reglarea consistenței spumei de lapte la setarea medie, și apasă mai întâi butonul pentru spumarea laptelui. Odată pregătit, apasă butonul pentru espresso. Finito.

Cafea cu lapte: Ajustează elementul rotativ pentru reglarea consistenței spumei de lapte la un nivel scăzut și apasă butonul pentru spumarea laptelui. Odată pregătit, apeși butonul pentru Caffè Crema și te poți bucura de cafeaua ta proaspăt preparată.

De asemenea, poți ajusta consistența spumei de lapte în timpul pregătirii, mai lichidă sau mai spumoasă, în funcție de nevoile tale, pentru mai multe creații cu lapte, cum ar fi Flat White sau Espresso Macchiato.

Toate acestea și multe alte funcționalități precum ajustarea intensității aromei pe 3 nivele prin sistemul „Intense+”, cele 5 trepte de măcinare ale râșniței, funcția de clătire EasyClean care îl face ușor de întreținut şi programul de decalcifiere automat ce contribuie la o durată de viață îndelungată, te asigură că espressorul Tchibo Esperto 2 Milk este o alegere sigură!