Cu Esperto 2 Caffè,  Tchibo începe în 2023 o nouă eră. Compact și modern, cu o simplă apăsare a butonului, noile espressoare pot prepara simultan două espresso sau caffè crema din boabe de cafea proaspăt măcinate. Esperto 2 Caffè a primit premiul Kitchen Innovation Award 2023 ca „produs excelent” în ceea ce privește funcționalitatea, beneficiile produsului și designul. Dacă preferi cafeaua mai puternică, apasă butonul “Intense+” și cafeaua ta va fi preparată cu mai multe boabe.

Fără a face prea mult efort, vei putea savura o cafea aromată, perfect preparată cu ajutorul noilor espressoare Tchibo Esperto 2 Caffè.

Experții noștri în cafea au conceput o armonie ideală de măcinare, cantitate de apă, temperatură și presiune, iar tehnologia Intense+ face ca intensitatea cafelei să fie reglabilă.

Râşniţa silenţioasă de înaltă calitate, funcția de clătire EasyClean care îl face ușor de întreținut şi programul de decalcifiere automat contribuie la o durată de viață îndelungată. Cu designul său modern și forma care economisește spațiu (doar 18 cm lățime), Esperto arată grozav în orice bucătărie!