Cu o experiență de peste 35 de ani în producția de espressoare, experții Tchibo știu totul despre cafea. Tchibo le aduce acum oamenilor o experiență de cafea personalizată, prin intermediul espressoarelor complet automate. Experții noștri au conceput o armonie ideală de măcinare, cantitate de apă, temperatură și presiune pentru ca tu să te poți bucura de cea mai bună cafea, la fiecare ceașcă. Cu un design modern, compact, o spălare ușoară și un program automat de decalcifiere pentru o durabilitate lungă, mașinile complet automate de la Tchibo sunt o alegere sigură!

Cu aparatul complet automat de cafea Tchibo Esperto Pro, poți prepara cele mai aromate espresso și caffè crema, precum și deliciosul cappuccino cu spumă de lapte, apăsând doar un buton! Iubitorii de specialități cu lapte pot determina singuri consistența spumei de lapte și alege între una moale, cremoasă sau fermă, pufoasă pentru a prepara o varietate de creații de cafea cu lapte! Află mai multe!

Cu Esperto 2 Caffè,  Tchibo începe în 2023 o nouă eră. Compact și modern, cu o simplă apăsare a butonului, noile espressoare pot prepara simultan două espresso sau caffè crema din boabe de cafea proaspăt măcinate. Esperto 2 Caffè a primit premiul Kitchen Innovation Award 2023 ca „produs excelent” în ceea ce privește funcționalitatea, beneficiile produsului și designul. Dacă preferi cafeaua mai puternică, apasă butonul “Intense+” și cafeaua ta va fi preparată cu mai multe boabe. Află mai multe!

Gustul tău decide care dintre cele două mașini complet automate Esperto este potrivită pentru tine. Iată o prezentare generală a celor mai importante diferențe: