TCHIBO BARISTA ESPRESSO

Folosind metode artizanale tradiționale, prăjim boabele de cafea în tambur, la fel ca acum 100 de ani. Prăjirea se face lent, pentru a dezvălui caracterul unic și rafinat al boabelor de cafea atent selecționate. Rezultatul este o cafea de cea mai bună calitate pentru ca fiecare moment în care o savurezi să fie cu adevărat special. Tchibo Barista Espresso este o adevărată specialitate de cafea care îndeplinește toate cerințele unui expert barista. Pentru a atinge acest gust autentic, doar cele mai bune boabe de cafea Arabica sunt atent selecționate și apoi prăjite pe o perioadă mai îndelungată pentru a-și dezvălui aroma și caracterul unic. Procesul special de prăjire dă boabelor de cafea mai mult timp pentru a-și dezvolta caracterul puternic și echilibrat.

TCHIBO BARISTA CAFFÉ CREMA

Tchibo Barista Caffé Crema este o specialitate de cafea desăvârșită din boabe de cafea Arabica atent selecționate de la cea mai bună altitudine de creștere. În timpul prăjirii tradiționale, boabele de cafea dezvoltă o aromă delicată și fructată, cu un corp fin și o cremă delicată.

SISTEMUL DE ÎNCHIDERE SURE POUCH

Sortimentele de cafea boabe de 1Kg beneficiază de sistemul Tchibo Aroma Protect care păastrează aroma cafelei chiar si dupa deschiderea ambalajului. PASTREAZĂ AROMA ETANȘ | ESTE SIMPLU DE RESIGILAT | PORȚIONARE UȘOARĂ