Obiectivul nostru este să te ajutăm să prepari cafeaua perfecta

Prepararea unei cafele perfecte este o artă în sine. Este important să știi cât de fin trebuie să fie măcinată cafeaua și care este cantitatea corectă de utilizat. Există diferențe între tipul de cafea folosit pentru un portafiltru și cel pentru prepararea cu filtru.

Îți oferim explicații detaliate, pas cu pas, pentru a obține cafeaua perfectă indiferent de metoda de preparare pe care o alegi

Filtru de cafea

Cu acest filtru de cafea, cantități mari de cafea pot fi preparate cu puțin efort. Ai la dispoziție o gamă largă de sortimente de cafea din care poți alege.

Filtru Manual

Prepararea cafelei în stil tradițional: bunul și vechiul filtru manual din ceramică este din nou la modă. Îți dezvăluim câteva trucuri pentru a o pregăti corect.

Cafea prin metoda Pour Over

Pentru cunoscători, cafeaua proaspătă, preparată manual cu atenție, este una dintre cele mai mari plăceri. Metoda Pour Over este perfectă pentru a prepara această cafea clasică

Metoda French Press

Cu un filtru tip presă franceză, prepararea cafelei devine o activitate artizanală. Măcinarea cafelei și timpul corect de contact sunt esențiale.

Espressor moka

Espressorul moka reprezintă modul tipic italian de a face cafea - un espresso pur. Prepararea pe plită este foarte simplă, dar există câteva lucruri de care trebuie să ții cont și aici.

Aparat cu portafiltru

Aparatul cu portafiltru scoate la iveală barista din tine. Totul se rezumă la măcinarea perfectă și presiunea optimă. Rezultatul: cel mai bun gust de espresso la tine acasa.

Espressoare complet automate

Mașinile de cafea complet automate sunt experți în prospețime: macină boabele de cafea chiar înainte de preparare, oferind un espresso și caffè crema de o prospețime incomparabilă.

Cafissimo

Cafissimo sunt aprate cu capsule ce prepară diferite tipuri de cafea și specialități de cafea rapid și prin simpla apăsare a unui buton. Așadar, dacă iubești diversitatea și bei cappuccino, espresso, caffè crema și cafea, ai găsit soluția perfectă, deoarece cu o mașină de capsule poți savura o nouă varietate la fiecare ceașcă.

Mocha / Ibric

Mocha turcească este cea mai veche metodă de preparare cunoscută, în care zațul de cafea este, de asemenea, turnat. Aceasta se prepară în tradiționalul ibric.

Ar putea sa te mai intereseze:

Accesoriile noastre

Cafeaua noastra

Macinata corect

Retete cafea